Makfood

Δαμιανάκης Γ. & Σια I.K.E.

Η εταιρεία MAKFOOD  ιδρύθηκε το 1994 στο Ηράκλειο Κρήτης από τους Δαμιανάκη Ευθύμιο και την σύζυγό του Grabowska Agata και αποτελεί μια σύγχρονη ελληνική οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης.

Ξεκίνησε με την εμπορία κατεψυγμένων ειδών ζύμης και το 2008 μεταφέρθηκε σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, και μετατράπηκε σε μια παραγωγική εταιρεία κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και ειδικότερα παραδοσιακών προϊόντων όπως είναι το κρητικό καλιτσούνι – λυχναράκι, το ανεβατό καλιτσούνι κ.α.. Στις αρχές του 2018 και προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς, μεταφέρεται σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στις ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου.

Σήμερα η MAKFOOD με πολύχρονη πια εμπειρία και γνώση στο χώρο της ζύμης και της σφολιάτας, στηριζόμενη στις αρχές και τις αξίες της οικογενειακής παράδοσης, σχεδιάζει προϊόντα που παράγονται με επιλεγμένες πρώτες ύλες, μέσα από μια άψογη παραγωγική διαδικασία και αυστηρά ελεγχόμενη ποιότητα (ISO 22000:2005).


Μέσω ενός οργανωμένου δικτύου διανομής, η Makfood τροφοδοτεί με τα προϊόντα της μια σειρά από επιχειρήσεις όπως αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχειακές μονάδες, κυλικεία, αλυσίδες μαζικής εστίασης κ.α., σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η συνεχής βελτίωση, η έμφαση σε καινοτόμες ιδέες, συνταγές και μεθόδους παραγωγής, αποτελεί διαρκή στόχο για όλους εμάς στη MAKFOOD.