Makfood

Δαμιανάκης Γ. & Σια I.K.E.

Το ανεβατό καλιτσούνι είναι η προζυμένια εκδοχή στο παραδοσιακό λυχναράκι.

Οφείλει το όνομά του στο φούσκωμα-"ανέβασμα" του προζυμιού και φαίνεται να έχει την καταγωγή του από την περιοχή της Σητείας.

Στη makfood για ακόμα μια φορά πρωτοπορούμε, ψήνοντας για σας και παραδίδοντας στο χώρο σας το φημισμένο γλυκίσμα του νησιού μας.
Εσείς δεν έχετε παρά να το ξεπαγώσετε και σε λίγα λεπτά να ταξιδέψετε στην απόλαυση του.

 

 

11008

  5 κιλ. /κιβ.

  

  68 γρ./τεμ.

 

Απόψυξη.

 

 Δεν χρειάζεται ψήσιμο. Απόψυξη σε θερμοκρασία δωματίου για λίγο χρονικό διάστημα.

 

 

Βασικά συστατικά

Αλεύρι, μυζήθρα, αυγά, γάλα, έλαια, λιπαρή ύλη, ζάχαρη, σιμιγδάλι, κανέλα, μαχλέπι, αρωματικές ύλες.

Σχετικά προϊόντα