Makfood

Δαμιανάκης Γ. & Σια I.K.E.

Το best seller των προϊόντων μας τώρα και ψημένο.
Άλλη μια πρωτοποριακή ιδέα από τη Makfood. Ψήνουμε για σας και σας παραδίνουμε στο χώρο σας ένα από τα πιο φημισμένα και αγαπητά γλυκίσματα του νησιού μας.
Εσείς δεν έχετε παρά να το ξεπαγώσετε και σε λίγα λεπτά να απολαύσετε τη ξεχωριστή γεύση της φημισμένης κρητικιάς μυζήθρας, των ντόπιων αυγών και το άρωμα της κανέλας και να ταξιδέψετε στον παλιό καλό καιρό των γιαγιάδων μας.

 

11007

  7 κιλ. /κιβ.

  

  55 γρ./τεμ.

 

Απόψυξη.

 Δεν χρειάζεται ψήσιμο. Απόψυξη σε θερμοκρασία δωματίου για λίγο χρονικό διάστημα. 

 

 

Βασικά συστατικά

Αλεύρι, μυζήθρα, αυγά, έλαια, λιπαρή ύλη, ζάχαρη, σιμιγδάλι, κανέλα, μαχλέπι, βανίλια.

Σχετικά προϊόντα 

Το ανεβατό καλιτσούνι είναι η προζυμένια εκδοχή στο παραδοσιακό λυχναράκι.

Οφείλει το όνομά του στο φούσκωμα-"ανέβασμα" του προζυμιού και φαίνεται να έχει την καταγωγή του από την περιοχή της Σητείας.

Στη makfood για ακόμα μια φορά πρωτοπορούμε, ψήνοντας για σας και παραδίδοντας στο χώρο σας το φημισμένο γλυκίσμα του νησιού μας.
Εσείς δεν έχετε παρά να το ξεπαγώσετε και σε λίγα λεπτά να ταξιδέψετε στην απόλαυση του.

 

 

11008

  5 κιλ. /κιβ.

  

  68 γρ./τεμ.

 

Απόψυξη.

 

 Δεν χρειάζεται ψήσιμο. Απόψυξη σε θερμοκρασία δωματίου για λίγο χρονικό διάστημα.

 

 

Βασικά συστατικά

Αλεύρι, μυζήθρα, αυγά, γάλα, έλαια, λιπαρή ύλη, ζάχαρη, σιμιγδάλι, κανέλα, μαχλέπι, αρωματικές ύλες.

Σχετικά προϊόντα 

Το ανεβατό καλιτσούνι είναι η προζυμένια εκδοχή στο παραδοσιακό λυχναράκι.

Οφείλει το όνομά του στο φούσκωμα-"ανέβασμα" του προζυμιού και φαίνεται να έχει την καταγωγή του από την περιοχή της Σητείας.

Στη makfood με τα ίδια αγνά υλικά που φτιάχνουμε το λυχναράκι, αλλά με την αφράτη, μυρωδάτη ζύμη του προζυμιού, τα ανεβατά καλιτσούνια μας είναι ένας γευστικός πειρασμός που σε γυρίζει στην παλιά αγνή κρητική κουζίνα.

 

 

1008

  5 κιλ. /κιβ.

  

  70 γρ./τεμ.

 

 Πλήρη απόψυξη και επικάλυψη με αυγό.

 

 Προθερμασμένος. 170οC για περίπου 20'.

 

 

Βασικά συστατικά

Αλεύρι, μυζήθρα, αυγά, γάλα, έλαια, λιπαρή ύλη, ζάχαρη, σιμιγδάλι, κανέλα, μαχλέπι, αρωματικές ύλες.

Σχετικά προϊόντα 

Από τα πιο φημισμένα και αγαπητά γλυκίσματα του νησιού μας. Δεν γίνεται να έρθεις στην Κρήτη και να μην δοκιμάσεις λυχναράκια.
Στη makfood με μεράκι και αγνά ντόπια υλικά, τ' απογειώνουμε και τα κάνουμε γνωστά σε όλη την Ελλάδα.
Η ξεχωριστή γεύση της φημισμένης κρητικιάς μυζήθρας, τα ντόπια αυγά και το άρωμα της κανέλας, μας ταξιδεύουν στον παλιό καλό καιρό των γιαγιάδων μας.

 

1007

  8 κιλ. /κιβ.

  

  65 γρ./τεμ.

 

Χωρίς απόψυξη.
Επικάλυψη με αυγό.

 Προθερμασμένος. 175οC για περίπου 20'-25' 

 

 

Βασικά συστατικά

Αλεύρι, μυζήθρα, αυγά, έλαια, λιπαρή ύλη, ζάχαρη, σιμιγδάλι, κανέλα, μαχλέπι, βανίλια.

Σχετικά προϊόντα 

Το ατομικό ανεβατό καλιτσούνι είναι η προζυμένια εκδοχή στο παραδοσιακό λυχναράκι. Οφείλει το όνομά του στο φούσκωμα-"ανέβασμα" του προζυμιού και φαίνεται να έχει την καταγωγή του από την περιοχή της Σητείας.

Στη makfood με τα ίδια αγνά υλικά που φτιάχνουμε το λυχναράκι, αλλά με την αφράτη, μυρωδάτη ζύμη του προζυμιού, τα ανεβατά καλιτσούνια μας είναι ένας γευστικός πειρασμός που σε γυρίζει στην παλιά αγνή κρητική κουζίνα.

 

1009

  30 τεμ. /κιβ.

  

  180 γρ./τεμ.

 

 Πλήρη απόψυξη και επικάλυψη με αυγό.

 

 Προθερμασμένος. 170οC για περίπου 20'.

 

 

Βασικά συστατικά

Αλεύρι, μυζήθρα, αυγά, γάλα, έλαια, λιπαρή ύλη, ζάχαρη, σιμιγδάλι, κανέλα, μαχλέπι, αρωματικές ύλες,.

Σχετικά προϊόντα