Makfood

Δαμιανάκης Γ. & Σια I.K.E.

Η αλμυρή μεγάλη απόλαυση.

Έδω η κλασική γαλλική συνταγή που έχει σαν βάση την αφράτη ζύμη, τις πολλές στρώσεις τραγανού φύλλου και το υπέροχο αρωματικό βούτυρο, γεμίζεται τυρί gouda και εκλεκτό ζαμπόν  και δημιουργεί ένα μοναδικό αλμυρό πειρασμό.
Η αλμυρή απόλαυση στα καλύτερά της.


 

12023

  30 τεμ. /κιβ.

  

  190 γρ./τεμ.

 

 Απόψυξη για 1 ώρα.
 Στοφάρισμα για 25'. Επικάλυψη με αυγό (προαιρετικά).

 

  Προθερμασμένος.
  Ψήσιμο στους 180οC για 15'-20' περίπου.

 

Βασικά συστατικά

Αλεύρι, τυρί gouda, ζαμπόν, γάλα, αυγά, μαγιά, βανίλια, λιπαρή ύλη..

Σχετικά προϊόντα