Makfood

Δαμιανάκης Γ. & Σια I.K.E.

Η μικρές αλμυρές απολαύσεις της makfood.

Έδω η κλασική γαλλική συνταγή που έχει σαν βάση την αφράτη ζύμη, τις πολλές στρώσεις τραγανού φύλλου και το υπέροχο αρωματικό βούτυρο, γεμίζεται τυρί gouda και εκλεκτό ζαμπόν  και δημιουργεί μοναδικά αλμυρά εδέσματα.

Η καλύτερη επιλογή όταν θες κάτι αλμυρό.


 

16014

  6 κιλ. /κιβ.

  

  65 γρ./τεμ.

 

 Απόψυξη για 15'.
 Επικάλυψη με αυγό (προαιρετικά).

 

  Προθερμασμένος.
  Ψήσιμο στους 180οC για 15'-20' περίπου.

 

Βασικά συστατικά

Αλεύρι, τυρί gouda, ζαμπόν, γάλα, αυγά, μαγιά, βανίλια, λιπαρή ύλη..

Σχετικά προϊόντα