Makfood

Δαμιανάκης Γ. & Σια I.K.E.

Άλλη μια μικρή αλμυρή απόλαυση από τη makfood.

Έδω η κλασική γαλλική συνταγή που έχει σαν βάση την αφράτη ζύμη, τις πολλές στρώσεις τραγανού φύλλου και το υπέροχο αρωματικό βούτυρο, γεμίζεται με τυρί gouda και εκλεκτό ανθότυρο.

Ο συνδυασμός του κίτρινου τυριού gouda με τον κρητικό ανθότυρο το κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστό.


 

16012

  6 κιλ. /κιβ.

  

  65 γρ./τεμ.

 

 Απόψυξη για 15'.
 Επικάλυψη με αυγό (προαιρετικά).

 

  Προθερμασμένος.
  Ψήσιμο στους 180οC για 15'-20' περίπου.

 

Βασικά συστατικά

Αλεύρι, τυρί gouda, ανθότυρος, γάλα, αυγά, μαγιά, βανίλια, λιπαρή ύλη..

Σχετικά προϊόντα